Vill du arbeta med en funktionsmedicinsk läkare för att optimera din hälsa?

FunMed-läkarna använder frågeformulär, samtal, klinisk undersökning och omfattande biokemisk kartläggning som bas för att utvärdera hela din situation. Sammantaget ger det grund för en kraftfull och helt individanpassad behandlingsplan.

Försöker du hitta den underliggande orsaken till dina problem?

Försöker du hitta den underliggande orsaken till dina problem?

Är du intresserad av att upptäcka den underliggande orsaken till dina problem, snarare än att bara dämpa symptom? Kan du tänka sig att spela en aktiv roll i din  egen läkningsprocess? Är du villig att arbeta långsiktigt för att stödja hälsa och välbefinnande?

Se fler

Vi tar emot alla typer av problem inklusive:

Autoimmuna sjukdomar

Stress & Utmattning

Magtarmsbesvär

Hudbesvär

Övervikt

Prevention & Biohacking

Hur går det till?

Funktionsmedicin är ett stort och omfattande område. På FunMed möts du av en strukturerad arbetsprocess där vi stegvis kartlägger din situation. Vi fokuserar på kost, sömn, stress och rörelse och kontrollerar noga mag- och tarmkanalens funktion och eventuella näringsbrister. Med ledning av marknadsledande laboratorietester gör vi en biokemisk scanning av ditt inre som ligger till grund för kraftfulla individualiserade behandlingsplaner.

Hur går det till?

Anmäl intresse att bli patient

Skicka in din Intresseanmälan för att bli patient hos FunMed. Här får du också intyga att du läst igenom och förstått vårt arbetssätt och de villkor som gäller.

Hur upplever våra patienter FunMed

Funktionsmedicin är den enda vägen framåt för att möta den epidemi av kroniska sjukdomar vi ser i vårt samhälle. Peter är den första läkaren som faktiskt förstår mig, är inläst på min sjukdomsbild och som jag kan ha ett klokt samtal med – en fantastisk coach! Underbart med en läkare som använder huvudet och inte bara receptblocket! 

 Anders Palm, Managementkonsult

FunMed söker efter orsaken till obalansen som skapat sjukdom. Genom att undersöka obalanserna i kroppen söker man förklaringar till kroppens reaktion. FunMed öppnar inte bara möjligheten till en läkande kropp utan gör mig som patient delaktig i processen. Istället för att passivt sitta i väntrummet deltar jag aktivt i att ändra på min situation.

Ulrik Hägge, advokat

Det var tufft att ställa om till autoimmun paleokost, men värt det. Idag har jag varit patient hos FunMed i två år och jag mår väldigt bra. Trots att jag är 50+ spritter det i kroppen, magen fungerar, ingen värk i leder och ingen migrän. Min kropp fungerar helt enkelt tack vara bra kostråd, bra kosttillskott, rätt medicinering, lagom träning och undvikande av stress. Utan FunMed hade jag troligen fortfarande varit sjukskriven.

Veronica Tyborn Kartous, 53 år

Prispolicy

FunMed är en privat mottagning som jobbar för din hälsa helt utan subventioner från samhället. Vi använder en unik modell där vi jobbar systematiskt och gör en stor kartläggning av patientens biokemi, tarmflora och näringsstatus, som ligger till grund för effektiva individualiserade behandlingsplaner.

Att arbeta inom funktionsmedicin skiljer sig i grunden från vanlig sjukvård. Utbildningen sker under loppet av flera år dels i Sverige (www.fmvu.se), dels i USA och bekostas helt på egen hand utan subventioner. Vi arbetar hårt för att hänga med i kunskapsutvecklingen och kunna erbjuda bästa möjliga service.

Läs mer

Företagsavtal

Genom unika moderna mätmetoder och uttalat helhetstänk är FunMed bra på att möta individen och

 

  • få sjukskrivna tillbaka i arbete
  • optimera fysisk och mental prestation
  • arbeta preventivt för att undvika sjukdom

Funktionsmedicin går på djupet både när det gäller att förebygga och optimera hälsa. Vårt exklusiva erbjudande om sexmånaders företagsavtal startade 2018 och riktar sig till de som inte nöjer sig med något mindre än det bästa som finns att tillgå. Boka ett möte så kommer vi till er och berättar hur vi jobbar och vad ni kan vinna på ett avtal med oss.

När ni tar hand om era medarbetare, tar de hand om era kunder!

Är det dyrt med funktionsmedicin?

Visst kan funktionsmedicin uppfattas som kostsamt.  Men eftersom funktionsmedicin arbetar med att åtgärda själva grundorsakerna till ohälsa, tex biokemiska obalanser, obalans i tarmfloran (dysbios), sömnproblem, metyleringsproblem och näringsbrister, så kan resultatet bli en varaktig lösning av långvariga hälsoproblem. Det kan innebära att du som blivit hjälpt sänker dina kostnader för mediciner, sjukfrånvaro och nedsatt prestationsförmåga under lång tid framöver, samtidigt som du får en större förståelse för hur just din kropp fungerar. Detta ger dig större kontroll över hur du skall bete dig för att må väl. Inte konstigt att de stora försäkringsbolagen är mycket intresserade av funktionsmedicin, eller hur?

Vanliga frågor