Har du tänkt på vad det kostar att vara sjuk?

Som ledare och högpresterande person så kan några månaders frånvaro leda till stora förluster och långtgående konsekvenser. Som vi har beskrivit tidigare så är den moderna livsstilen utmanande och påverkar din hälsa negativt. Vårt svar är därför att redan innan man blir sjuk så ska man optimera sin hälsa för att bli piggare, smartare och gladare.  

Vi har hjälpt många företagare och ledningsgrupper till långsiktigt hållbar hälsa och optimerad prestation. Nyfiken? 

Be om offert

FunMed Executive Health Program

I vårt Executive Program ingår provtagningar, flera läkarbesök med funktionsmedicinskt utbildade läkare samt hälsocoach. Under denna period är målet att du ska få en radikal förbättring av dina hälsovärden baserat på dina specifika utmaningar och hälsomål. Vi uppnår detta genom omfattande provtagning, noggrann hälsoundersökning och analys. 

Utveckla din hälsa i vårt 6 månaders program

Vlägger extra mycket fokus på det individuella stödet i form av coachning och rådgivning. För vi vill att du ska lyckas med din behandlingsplan och vi vet att handfasta tips och råd på vägen, när just du behöver det, gör stor skillnad.  

Behandlingssteg

Fortsätt din resa med ett medlemskap

Efter det grundläggande 6 månaders-programmet har du möjlighet att teckna dig för ett FunMed Executive Health Membership. Det ger dig möjlighet att fortsätta din förändringsresa med stöd från läkare och hälsocoacher efter dina behov. De finns tillgängliga för dig för att du fortsatt skall nå dina uppsatta hälsomål. De stöttar med medicinska råd, strategier för livsstilsförändringar, förslag på vad man kan äta, recept och uppmuntran. 

Vad vi kan prata mer om när vi ses

Med funktionsmedicin kan vi äntligen förstå vad som orsakar symptom och sjukdom i en enskild och unik människa. Orsakerna åtgärdar vi multimodalt, det vill säga på alla sätt som har betydelse för just dig och din hälsa. Ingen ska ju behöva bli sjuk av maten och livsstilen. Den ska göra oss starka och hålla oss friska. Medarbetare som är friska på riktigt gör företag mer framgångsrika. Människor som tar ansvar för sin hälsa är en tillgång i alla sammanhang.

Offertförfrågan

Skicka en offertförfrågan så berättar vi mer varför en investering på 99.000 kr är er bästa långsiktiga satsning.