FunMed Coacher

 

FunMeds coacher är funktionsmedicinskt utbildade på Funktionsmedicinska Institutet. De har även en gedigen utbildning utöver detta och är inte bara experter på kost, livsstilsråd och beteendeförändring utan kan också tolka funktionsmedicinska tester som används för att utreda orsaker bakom symtom, brister och livsstilssjukdomar. De arbetar liksom våra läkare med specialtester som utreder problem såsom SIBO (bakterieöverväxt i tunntarmen), dysbios (obalans i tarmfloran), matsmältningssymtom, födoämnesintoleranser, hormonstatus, stressrelaterad ohälsa och näringsbrister.

FunMeds coacher har även många års erfarenhet av kliniskt arbete och är tränade i att stödja förändringsprocessen som patienten går igenom efter en utredning.

FunMeds process bygger på ett beprövat och vetenskapligt grundat tillvägagångssätt utarbetat genom ett tätt samarbete mellan läkare och coacher. När du träffar en av våra coacher får du ta del av den samlade kompetens och kunskap som finns i vårt team av läkare och coacher.

Josefin Aldell

Josefin är civilekonom med internationell erfarenhet från ekonomi- och finansbranschen. Hon är Certifierad näringscoach, certifierad Funktionsmedicinsk hälsocoach från Funktionsmedicinska Institutet samt har läst idrottsnutrition. Har lång klinisk erfarenhet av att hjälpa kunder förbättra välmående och hälsa. Utbildar även inom sköldkörtelsjukdomar på Funktionsmedicinska Institutet samt föreläser för privatpersoner och företag.

Häla El Sheemy Washbrook

Häla är civilingenjör, studerat fysiologi och farmakologi på Karolinska Institutet, certifierad näringscoach, certifierad Funktionsmedicinsk hälsocoach från Funktionsmedicinska Institutet. Hennes stora intresse för vetenskap och forskning gör att att hon även har en pågående MSc i Nutrition i London. Hon har en lång erfarenhet i ledande befattningar på internationell nivå inom näringslivet.

Gunilla Hoverbrant

Gunilla är certifierad näringscoach, certifierad Funktionsmedicinsk hälsocoach och har en bakgrund inom immunologi på Karolinska universitetssjukhuset. Yrkeslivet fortsatte senare in i IT-världen där hon jobbat många år med förändringsarbete och projektledning. Gunilla är även utbildad inom patofysiologi, funktionsdiagnostik, labbtester och behandlingsstrategier.

Linda Johansson

Linda  är tidigare egenföretagare, certifierad näringscoach, certifierad Funktionsmedicinsk hälsocoach från Funktionsmedicinska Institutet samt har läst idrottsnutrition. Hon har en stor klinisk erfarenhet av att jobba med klienter, analysera funktionsmedicinska tester och sätta in relevanta åtgärder. Hon har ett brinnande intresse för att utvecklas inom funktionsmedicin och att hjälpa kunder till förbättrat välmående.

Anna Maria Lindell

Anna Maria Lindell är certifierad funktionsmedicinsk coach och har arbetat mer än 10 år med coachning och utbildning. Anna Maria driver sedan 2010 ett eget bolag inom coachning och har tidigare arbetat med verksamhetsutveckling och suttit i ledningsgruppen för ett utbildningsbolag. Anna Maria arbetar nu med att coacha och vägleda Funmeds patienter mot sina hälsomål.

Ewa Meurk

Ewa är civilingenjör, företagsledare, certifierad näringscoach, certifierad Funktionsmedicinsk hälsocoach från Funktionsmedicinska Institutet, samt certifierad beroendeterapeut med inriktning på socker som under många år granskat och ifrågasatt dagens vedertagna sanningar om näringslära och följderna av dagens moderna kostråd. Hennes föreläsningar är fyllda av den senaste moderna forskningen tillsammans med en stor portion humor och värme.