Intresseanmälan

Efter att du läst och accepterat villkoren under ”Bli patient” (inkl. ”Prispolicy & Betalning”) är du välkommen att anmäla ditt intresse för att bli patient hos FunMed.

Viktigt att veta innan du bestämmer dig för att anmäla dig är att det ofta totalt kostar mellan 35 000 – 40 000 SEK under första sex månaderna för FunMeds patienter varav provtagning  oftast utgör ung halva summan.

OBS! Ange också om du helst önskar komma till mottagningen på Kungsholmen i Stockholm eller mottagningen i Göteborg. 

Det är många som vill komma hit, men ju fler läkare vi blir desto fler patienter kan vi ta emot. Vi kan dock tyvärr inte ge dig en garanti att få komma till en av våra mottagningar. Men om du anmäler dig vill vi att du kan tänka dig att få tid inom 2 veckor – 2 månader, så att vi inte kontaktar dig i onödan.

När du skickat in din intresseanmälan får du ett svarsmejl från FunMed som bekräftar att vi emottagit dina uppgifter. Titta gärna i din spam-korg om du inte ser till något svarsmejl.

Om du ej hört av oss inom tre månader är det bra om du åter anmäler ditt intresse via hemsidan så att vi vet att du fortfarande är intresserad.

1. Skriv de tre viktigaste problemen du önskar hjälp med. OBS! Endast tre ord eller problem (exempelvis: Utmattning, Övervikt, Ulcerös kolit).*

 

Namn (för- och efternamn) *

Födelsedata (år-månad-dag) *

Din epost *

Vårdnadshavare (vid anmälan av barn < 18 år)
Lever du under skyddat identitet?

Jag har läst och accepterat nedan information under rubriken Bli patient *