Vår klinik i Varberg

Här är vi på Varbergskliniken som vill hjälpa dig att skapa varaktig hälsa, ökad psykisk energi och vitalitet.

Dr Karin Buck

Karin är legitimerad läkare sedan 2009. År 2016 blev hon färdig specialist inom gynekologi och obstetrik. Hon har flerårig erfarenhet inom förlossningsvård och operation men även mottagningsarbete där hon särskilt intresserat sig för att hjälpa kvinnor med olika typer av underlivssmärta. Sedan 2017 driver hon en  uppskattad och omtyckt gynekologmottagning i centrala Varberg.

Intresset för att arbeta preventivt inom hälsa bland barn och vuxna har länge legat Karin varmt om hjärtat. Hon brinner för att hitta de underliggande orsakerna till ohälsa. Valet av kost, grad av motion och sömnmönster samt balansen mellan stress och återhämtning påverkar alla celler i kroppen. Med kunskap om hur vår egen kropp mår och fungerar får vi makt att påverka vår egen hälsa. Allt detta tar man hänsyn till inom funktionsmedicinen.

Karin har därför utbildat sig vidare inom funktionsmedicin via Funktionsmedicinska Vårdutbildningars program för läkare. Hon har även påbörjat ytterligare utbildning inom funktionsmedicin på Institute for Functional Medicine (IFM) i USA.

Som gynekolog har Karin en bred och god kunskap om kvinnors komplexa kropp och hälsa men på FunMed arbetar hon både med män och kvinnor utifrån samma helhetstänk.

Några av de vanligaste besvären/sjukdomarna som behandlas inom funktionsmedicin är mag- och tarmsjukdomar, sköldkörtelsjukdomar och andra autoimmuna sjukdomar, diabetes, hudsjukdomar, kronisk trötthet och övervikt. Listan kan göras oändlig.

Här kan du boka rådgivningssamtal, se våra paket eller skicka in en intresseanmälan för att bli patient hos FunMed.