Boka funktionsmedicinskt paket – läkartid, provtagning och behandlingsplaner

Hos FunMeds läkare möts du av en beprövad, standardiserad process för utredning och behandling. Vi jobbar strukturerat. Du svarar på 300 frågor online om din hälsa och din livsstil. Du får gott om tid att tala med en intresserad läkare. Du blir grundligt undersökt. 

Du bestämmer dig för ett provtagningspaket som passar dina mål och din ekonomi och tar en mängd olika prover som skickas till USA, England och Tyskland. Det är just detta som är den stora skillnaden mellan FunMed och den traditionella vården. Vi mäter mycket mer och har läkare med kompetens att tolka provsvaren och se hela din situation. FunMeds läkare är experter på att – tillsammans med dig – ta fram en evidensbaserad behandlingsplan, som du klarar av att genomföra. 

Jämför alla paket

Osäker? Boka rådgivning 20 min läkarsamtal

Känner du dig osäker på om funktionsmedicin har förmåga att hjälpa just dig?  Osäker på vilket paket du ska välja. Boka vårt uppskattade rådgivningssamtal per telefon som ger svar på dina frågor och oftast en del omedelbara tips hur man förstärker sin hälsostatus. Telefonsamtalet blir effektivt eftersom du innan du talar med läkaren svarar på ett antal viktiga frågor online. OBS! Om du inom tre dagar väljer att gå vidare och köpa ett behandlingspaket hos FunMed behöver du inte betala för rådgivningssamtalet. 

Introduktionspris: 599:- (ordinarie pris 799:-)

Boka rådgivning

FunMed Light

Vårt enklaste paketmen som fortfarande ger en mycket god bild över din hälsostatus. Vill du fördjupa din kunskap kring hur din mag- och tarmkanal och metabolism fungerar, ska du istället välja något av de något större paketen.  

Pris: 24 900:-

Läs mer

FunMed Standard

I det här paketet tar du del av marknadens mest avancerade testeoch som vanligt lägger vi ett stort fokus på din magtarmkanals funktion. Vi mäter kroppens nivåer av olika fettsyror, förekomsten av SIBO (”small intestinal bacterial overgrowth”), samt testar om du är överkänslig mot något av de 44 vanligast förekommande födoämnena 

Pris: 34 900:-

Läs mer

FunMed Advanced

Vårt mest populära paket. Utöver vad som ingår i FunMed Standard testar och analyserar vi din känslighet mot totalt 90 av de vanligastförekommande födoämnena.  

Pris: 36 900:-

Läs mer

FunMed Complete

För dig som vet att du lider av allergier kan det vara lämpligt att ta detta paket så det utöver vad som ingår FunMed standard testar och analyserar vi din känslighet mot 270 av de vanligast förekommande födoämnena. 

Pris: 38 900:- 

Läs mer

NYHET - Explore Online

Nu lanserar vi vårt första online läkarpaket så att du kan få tillgång till FunMeds funktionsmedicinska kompetens oavsett var du bor i Sverige. Helt anpassat för dessa tider när vi ska undvika att resa. Nästan all provtagning görs i hemmet och blodprovstagning hos våra samarbetspartners ute i landet.

Pris: 32 710:- + Funktionsmedicinsk blodpanel 3190:-

Läs mer

NYHET - Coach Scan

Ge din hälsa en kickstart. Boka en 45-minuters onlinekonsultation hos en av FunMeds funktionsmedicinska coacher för genomgång av FunMeds ”Funktionsmedicinska Blodpanel” som du enkelt gör på en provtagningscentral nära dig via Medisera. Blodpanelen innehåller hela 45 mätvärden som kartlägger ditt inre på ett bredare sätt än man vanligen gör på tex en vårdcentral.

Pris: 4690:- 

Läs mer

Läs mer

Till höger hittar du intressanta länkar för dig som redan är eller överväger att bli patient.