Boka ett skräddarsytt funktionsmedicinskt behandlingspaket

FunMed arbetar utefter en beprövad datadriven och standardiserad behandlingsprocess som innefattar, självskattning och symptombeskrivning, tester, analys och läkartid i form av inläsning på dig som patient, analys, nybesök och case-review 

Det innebär att vi alltid utför en serie tester på alla nya patienter och dessa tester står för huvuddelen av kostnaden i våra paket. Vilka tester just du behöver är individuellt men det generella svaret är att ju fler mätpunkter desto mer exakt kan våra läkare diagnosticera dig. Det är just detta som är den stora skillnaden mellan oss och den traditionella vården. De har varken tillgång till de omfattande testerna som FunMed har och saknar vanligen kompetensen för att tolka dem. 

Jämför alla paket

Rådgivning 20 min läkarsamtal

Känner du dig osäker på om funktionsmedicin har förmåga att stödja din hälsoutveckling eller vilket paket du ska välja. Boka vårt uppskattade rådgivningssamtal som ger svar på dina frågor och oftast en del en omedelbara tips hur man förstärker sin hälsostatus.  

Pris: 799:-

Boka rådgivning

FunMed Light

Vårt enklaste paketmen som fortfarande ger en mycket god bild över din hälsostatus. Vill du fördjupa din kunskap kring hur din mag- och tarmkanal och metabolism fungerar, ska du gå upp på något av de något större paketen.  

Pris: 24 900:-

Läs mer

FunMed Standard

I det här paketet tar du del av marknadens mest avancerade testeoch som vanligt lägger vi ett stort fokus på din mag- och tarmkanals funktion med världens mest avancerade och omfattande tester på området. Vi mäter den viktiga fettsyrabalansen, förekomsten av SIBO, samt att vi testar och analyserar din känslighet mot 44 av de vanligast förekommande födoämnena 

Pris: 34 900:-

Läs mer

FunMed Advanced

Vårt kanske mest populära paket. Utöver vad som ingår i FunMed Standard testar och analyserar vi din känslighet mot totalt 90 av de vanligastförekommande födoämnena.  

Pris: 36 700:-

Läs mer

FunMed Complete

För dig som vet att du lider av allergier kan det vara lämpligt att ta detta paket så det utöver vad som ingår FunMed standard testar och analyserar vi din känslighet mot 270 av de vanligast förekommande födoämnena. 

Pris: 38 900:- 

Läs mer

Läs mer

Till höger hittar du intressanta länkar för dig som redan är eller överväger att bli patient.